Financial Lease Bouw

Bouw

Financial leasen in de groeiende bouwsector is een must! In 2016 is de omzet binnen de bouwsector met 6,3% gestegen ten op zichten van de voorgaande jaren. Ook dit jaar verwachten bouwondernemers dat de omzet nog verder zal stijgen.

Groei in cijfers

De cijfers van het CBS liegen er niet om. De bouwsector is groeiende, want de stijging van 6,3% is nog maar het begin. Om als bouwondernemer jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is een bedrijfsbus van groot belang. Wil je als ondernemer groeien en ook jouw omzet zien groeien? Dan is het verstandig om goed te kijken waar je in moet investeren.

Zonder bus, geen werk

Een betrouwbare bedrijfsbus, is natuurlijk vanzelfsprekend. Zonder bus, kan het werk niet verzet worden. Echter kan dit een grote investering zijn, een investering die je als ondernemer liever besteedt aan een nieuw project. Dit is dan ook het ideale moment te kijken naar de voordelen van financial lease. Namelijk: Direct wegrijden in een bus die past bij jouw bouwbedrijf, waarbij je zelf kunt bepalen hoe je de bus inricht, maar dan zonder grote investering. Je kunt het zien als een hypotheek op jouw bedrijfsbus. De bus is namelijk direct jouw eigendom, waardoor het bestickeren van de bus ook tot de mogelijkheden behoort.

Populairste bedrijfsauto’s binnen de bouwsector

Binnen de bouwsector zijn er een aantal populaire bedrijfsauto’s die aangeschaft worden in combinatie met financial lease. Om jou op weg te helpen met de zoektocht naar de perfecte bus, hebben wij de meest geleasde bussen voor je op een rijtje gezet:

  • Volkswagen Transporter

  • Ford Transit 

  • Volkswagen crafter 

  • Opel Vivaro
  • Renault Master