Transportbranche

Goederen­transport

We kunnen er niet meer op heen, het internet! En dat is maar goed ook, want mede dankzij de ‘online wereld’ krijgt de transportbranche een enorme boost. En dat is ook precies de reden, dat het voor jou als ondernemer van groot belang is, om te investeren in een goede bedrijfsbus. Een bus waarop jij kunt vertrouwen!

Groei mee!

De positieve groeicijfers binnen de transportbranche geven ons energie! Energie waardoor het ondernemen nog leuker wordt. Waarbij het belangrijk is dat je goed kijkt naar hoe je als ondernemer kan meeliften met de groei van de branche. Het is daarom belangrijk om goed te kijken waarin je precies investeert.

Geen bedrijfsbus, geen handel

Jouw bedrijfsbus is natuurlijk het belangrijkste middel van jouw onderneming. Zonder bedrijfsbus, geen handel, geen inkomsten en dus ook geen bedrijf. Het aanschaffen van een goede bedrijfsbus is een grote investering, een investering die je beter kunt spreiden over een aantal maanden. Zodat je ook nog andere belangrijke uitvagen kunt doen. Echter wil je als ondernemer natuurlijk het liefst direct een eigen bedrijfs bus, die je helemaal kunt inrichten naar jouw wensen en eventueel ook kunt bestickeren in jouw huisstijl. Financial Lease biedt in dit geval de oplossing. Je bent namelijk direct eigenaar van het transportmiddel en profiteert daardoor ook direct van vele fiscale voordelen. Wil je last minute een transportklus aannemen? Met financial lease zit je niet vast aan een beperkt aantal kilometers.

Top vijf bedrijfsbussen binnen de transportbranche

Onderstaand vind je de populairste bedrijfsbussen die geleased worden binnen de transportbranche. Dit maakt het voor jou extra makkelijk om de juiste bedrijfsbus te vinden. Specifieke wensen of vragen over bepaalde bussen? Neem dan contact op!

 

  • Mercedes Benz Sprinter

  • Volkswagen Caddy

  • Volkswagen Transporter 

  • Ford Transit
  • Renault Traffic