Landschaps­verzorging

Het marktperspectief voor Nederlandse telers voor de aankomende jaren is zeer matig. Geen groei binnen de branche, zorgt ervoor dat jij je als ondernemer moet onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Om jouw klussen uitstekend uit te kunnen voeren, is een bedrijfsauto van groot belang.

Onderscheidend vermogen centraal

De groei binnen de branche blijft zo goed als gelijk. Hierdoor is het belangrijk dat jij je als ondernemer onderscheidt van de concurrentie. Jouw vervoersmiddel kan hierin onderscheid maken, want dit is namelijk letterlijk de motor van jouw onderneming. Zonder mobiliteit kan jij geen opdrachten aannemen. Daarnaast is het belangrijk dat je kan vertrouwen op het voertuig.

Investeer in opdrachten

Zeker is een markt die niet groeiende is, is het belangrijk om te investeren in grote opdrachten om de zaak draaiende te houden. Een grote investering in een bedrijfsauto, kan dan al te groot zijn. Je raakt hierdoor namelijk het vermogen om te investeren in een grote klus kwijt. Bedrijfsauto.nl is er dan ook van overtuigd dat Financial Lease hier de oplossing in biedt. Je rijdt direct in de bedrijfsauto, die je zelf geheel kan afstemmen op jouw onderneming. De investering wordt uithanden genomen, waardoor het geld in de onderneming blijft.

Wat doet de concurrentie?

Om je te onderscheiden, is het belangrijk om te weten wat de concurrentie least. Wij hebben voor jou de top vijf van de meest geleaste auto’s binnen de landschap verzorging uitgezocht. Je kan zo gemakkelijk zien wat er eventueel bij jouw onderneming past en waar jij jezelf als ondernemer in wilt onderscheiden.

 

  • Volkswagen Caddy

  • Iveco Daily 

  • Citroën Jumpy 

  • Ford Custom
  • Volkswagen Amarock