Leer op Bedrijfsauto.nl over Financial Lease

Financial Lease

Financial Lease, een vaak nog onbekende lease vorm voor vele ondernemers, maar absoluut niet de minste! Financial Lease biedt voor vele ondernemers de toekomst. Je behoudt het vermogen binnen jouw bedrijf, maar rijdt toch in de bedrijfsauto die nodig is om te ondernemen.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease houdt in dat je een auto koopt op afbetaling. Bij Financial Lease is de auto direct jouw eigendom en dient alleen nog als onderpand van de bank. Je kunt het het gemakkelijkst vergelijken met het kopen van een huis. Hierbij sluit je een hypotheek af en alles wat je afdraagt is een investering in jouw eigen huis. Elke euro die je dus met Financial Lease investeert, investeer je dus in jouw eigen bedrijfsauto.
Dit maakt ook gelijk het grote verschil tussen Financial Lease en alle overige leasevormen duidelijk: je investeert namelijk in jouw eigen auto. Bij andere leasevormen ‘huur’ je de auto en krijg je aan het einde van het contract een voorstel om de auto over te kopen. Gedurende het contract, kan de auto niet worden afgestemd op jouw wensen en zit je vast aan een kilometrage.

Zeggen in eigen handen

Een auto aanschaffen in combinatie met Financial Lease betekent: het zeggen geheel in eigen handen hebben! De auto is jouw eigendom, waardoor jij zelf bepaalt wat je met de auto doet. Zo kan je gemakkelijk de auto omtoveren naar de bedrijfsauto die perfect is voor jouw onderneming. Denk hierbij aan het volledig afstemmen van de inrichting, maar ook aan de bestickering van de auto. Daarnaast ben je vrij om te bepalen hoeveel kilometers jij per jaar rijdt in de auto, waardoor jij elke klus kunt aannemen die jij wil zonder dat je moet denken aan de kilometrage!

Voordelen van Financial Lease

  • Bedrijfsauto is direct jouw eigendom

  • Financial Lease mogelijk incl. betimmering en imperiaal

  • Diverse fiscale voordelen

  • Zelf bepalen hoeveel jij per maand betaalt
  • Zelf de looptijd van jouw Financial Lease overeenkomst bepalen
  • Btw terugvordering over aanschafprijs

Bereken jouw leasetermijn

Heb jij de perfecte bedrijfsauto op het oog? Wij geven je graag inzicht in wat jou dit per maand gaat kosten. Met behulp van de calculator kan jij eenvoudig de leasetermijn berkenenen. Vervolgens kun je eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvraag indienen.